بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

شهدای حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به ۲۰۳۶ نفر رسید

شهدای حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به ۲۰۳۶ نفر رسید وزارت بهداشت لبنان از افزایش تعداد شهدای حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به ۲هزار و ۳۶ نفر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 05
کد خبر: ۲۵۹۳۲۰
شهدای حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به ۲۰۳۶ نفر رسید

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد از آغاز حملات رژیم اشغالگر صهیونیستی به این کشور تاکنون ۲ هزار و ۳۶ نفر به شهادت رسیده و ۹ هزار و ۶۵۳ نفر هم زخمی شدند.

این وزارتخانه افزود در حملات ۲۴ ساعت گذشته به لبنان ۲۵ نفر شهید و ۱۲۷ نفر نیز زخمی شدند.

همچنین حزب الله لبنان اعلام کرد شرکت صنایع نظامی آتا در نزدیکی سخنین شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داده است.

پایگاه اسرائیلی رویسات العلم در بلندی‌های اشغالی کفرشوبا نیز هدف حمله موشکی حزب الله قرار گرفت.

منابع عبری زبان گزارش دادند در دقایق اخیر ۳۰ موشک از لبنان به سمت الجلیل شلیک شده است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار